loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

Ви благодариме за интересот за зачленување во партијата Движење ЗНАМ – За наша Македонија.

Нашиот тим ќе ве контактира наскоро.

Македонија се буди!

Сите заедно обединети можеме да го смениме овој црно-сив свет и да ја направиме Македонија поубаво место за живеење!

“Нашата визија за Македонија е самоодржлива држава, со сопствени модерни капацитети за производство на електрична енергија и за производство на храна, развиено земјоделство, одржлив раст и развој; Македонија со нулта толеранција за корупцијата, каде што правдата мора да биде еднаква за сите и законот да важи за сите; Македонија која ќе гради соживот, толеранција и солидарност помеѓу сите етничките заедници, односно мултиетничко, а не биетничко општество.”

м-р Максим Димитриевски, Претседател на Движење ЗНАМ – За наша Македонија.

НОВОСТИ