loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

Македонија се буди, Приклучи се!

Пријавете се онлајн и нашиот тим ќе ве контактира веднаш, со цел Ваше зачленување во политичкиот субјект Движење ЗНАМ – За наша Македонија.


Максим Димитриевски за Претседател на Македонија!

За 4 дена собрани над 10.000 потписи!

Продолжуваме до конечна победа!

Дознај повеќе