loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

Портпарол:

Никола Мемов, роден 1973 година, дипл.инж. технолог-петрохемиско инженерство, независен консултант, претприемач и ментор на проекти.
Телефон: 070 200 591
press@dvizenjeznam.org.mk

Сектор за односи со јавност

Убавка Матевска, родена 1960 год, дипломиран новинар.
Телефон: 071 227 840,
press@dvizenjeznam.org.mk

Македонија повикува!