loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

Општински организации на Движење ЗНАМ – За наша Македонија

Движење ЗНАМ – За наша Македонија има отворено Општински организации во повеќе општини низ Македонија. Доколку сеуште немаме отворено општинска организација во Вашата општина, контактирајте со општинската организација која е најблиску до Вашето место на живеење, или пополнете ја нашата онлајн форма и ние ќе ве контактираме.

Скопје

Македонија

Максим Димитриевски за Претседател на Македонија!

За 4 дена собрани над 10.000 потписи!

Продолжуваме до конечна победа!

Дознај повеќе