loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

Клуб на млади на Движење ЗНАМ – За наша Македонија

Наскоро ќе биде формиран Клубот на млади на Движење ЗНАМ – За наша Македонија. Следете не!

Македонија повикува!