loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

Клуб на жени на Движење ЗНАМ – За наша Македонија

Наскоро ќе биде формиран Клубот на жени на Движење ЗНАМ – За наша Македонија. Следете не!

Македонија повикува!