loader image

Од граѓаните, за граѓаните!

МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ
ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА!

Движење ЗНАМ – За наша Македонија

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ!

Најнови објави

ВИДИ ГИ СИТЕ

Општински организации на Движење ЗНАМ

Доколку немаме отворено општинска организација во Вашата општина, контактирајте со општинската организација која е најблиску до вашето место на живеење, или пополнете ја нашата онлајн форма и ние ќе ве контактираме.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Македонија се буди!

Одважи се и стани дел од Граѓанското движење Движење ЗНАМ – За наша Македонија!

“Нашата визија за Македонија е самоодржлива држава, со сопствени модерни капацитети за производство на електрична енергија и за производство на храна, развиено земјоделство, одржлив раст и развој; Македонија со нулта толеранција за корупцијата, каде што правдата мора да биде еднаква за сите и законот да важи за сите; Македонија која ќе гради соживот, толеранција и солидарност помеѓу сите етничките заедници, односно мултиетничко, а не биетничко општество.”

м-р Максим Димитриевски, Претседател на Движење ЗНАМ – За наша Македонија.

ПРИДРУЖИ НИ СЕ!

Максим Димитриевски за Претседател на Македонија!

За 4 дена собрани над 10.000 потписи!

Продолжуваме до конечна победа!

Дознај повеќе